top of page

Ons verhaal

IMG_0671.JPG

Wij zijn Harold en Petra, gepassioneerde levens genieters die volop in het leven staan en houden van de mooie en pure dingen die het leven verrijken.

 

Petra 

Gevoelsmens, moeder van twee kinderen, Yoga, Pilates, Fitness Coach en Reiki master.

 

In 2007 is Petra begonnen met het geven van Body Balance lessen. Zo heeft zij ontdekt dat les geven haar passie is. Petra heeft een Power,  Hatha yoga en Pilates opleiding volbracht. Daarnaast heeft ze verschillende Yin Yoga en Vinyasa yoga work shops gevolgd. Haar lessen bestaan dan ook uit verschillende vormen van yoga. Het is haar doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de yoga, tijd voor jezelf; uit je hoofd in je lijf. Tijd en ruimte om weer in contact te komen met jezelf in verbinding met je body mind en spirit.

 

Harold 

Gepassioneerd ondernemer, levensgenieter en vader van één dochter.

 

Harold is zijn carriere begonnen in de horeca en heeft zijn hospitality manager papieren. Zijn creativiteit heeft hem op andere paden in zijn leven gebracht. Als eigenaar van lof design is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van high end outdoor lifestyle furniture. Zo is zijn creativiteit tot uiting gekomen. Zijn droom is om alles wat hij heeft geleerd en ontwikkeld in één levens project te verwerken (Fazenda Pela Bella Vida). Het mooie leven is voor hem je vrij kunnen voelen en genieten van de kleine dingen; heerlijk eten en drinken, de natuur en de rust en dit geluk delen met anderen.

2c29cb42-a574-45a9-8b9a-6cf9cb8efb2d.JPG

In 2020 zijn wij onze zoektocht begonnen naar een mooi stuk land in centraal Portugal. Tijdens deze zoektocht  was het liefde op het eerste gezicht op het plot van 4.5 hectare dat nu in ons bezit is.

Het plot bevind zich vlakbij Castelo Branco net buiten het dorp Salgueiro Do Campo.

 

In de zomer 2021 hebben we eindelijk een begin kunnen maken aan ons droomproject Fazenda Pela Bella Vida.

Fazenda Pela Bella Vida staat voor ‘Hoeve van het mooie leven’, een plek waar je doormiddel van rust, ruimte, yoga, mindfulness en gezond en voedzaam eten en drinken je lichaam en geest kunt resetten. 

 

Bij Fazenda Pela Bella Vida vind je een gezonde en bewuste levensstijl. Wij bieden u een verblijf in de prachtige natuur van Portugal, de accommodatie voorziet in alle basisbehoeften om te ontspannen. De luxe zit hem in de innerlijke en uiterlijke verzorging van u als gast. Tijdens uw verblijf komt u niets tekort.

bottom of page