top of page

Wat ons speciaal maakt

Bij Fazenda Pela Bella Vida focussen we ons op de reset van je body & mind. Door de offgrid locatie van het retreat centrum kan je jezelf afsluiten van de dagelijkse prikkels om weer terug te komen naar de basis; de natuur, rust en gezond eten en drinken. Écht aandacht voor jezelf in een mooie, natuurlijke en rustige omgeving. 

Naast de yoga en mindfulness sessies bieden wij ook (kick)boks trainingen, lichte bootcamp trainingen en supboard excursies aan. De locatie is ook uitermate geschikt voor het maken van lange wandelingen in de natuur. Daarom is de retraite voor iedereen op maat in te vullen! Ga jij voor een yogaretraite of een offgrid leefervaring?

20210829_150958.jpg

Lokaal eten

Je geniet bij ons van biologisch en lokaal geteelde producten. Wij houden uiteraard rekening met vegetarische wensen maar zijn geen 100% veganistisch retreat centrum.

 

Wij zijn van mening dat mooie voedingsproducten van vlees en vis zeer goed passen binnen ons 'terug naar de basis' programma.

​Wij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. De groenten en fruit zijn biologisch geteeld en ons vlees en vis komt van verantwoorde plaatselijke leveranciers.

Persoonlijk avontuur

Bij Fazenda Pela Bella Vida reset jij je lichaam en geest zoals jij dat zelf wilt. Ons programma staat niet vast, dit houdt in dat het naar eigen wens kan worden ingevuld. Niks moet, alles mag!

Wil jij graag het volledige programma volgen? Boek dan voor jezelf de ‘Retreat Complete’. Kom je samen met iemand die geen affiniteit heeft met yoga? Boek dan de ‘Retreat Basic’ en boek eventueel losse lessen of geniet van de rust en de mooie natuur. Zo kunnen jullie samen jullie eigen, persoonlijke avontuur beleven.

IMG_0775.JPG
IMG_0453.JPG

Prachtige natuur

Het retreat centrum is gelegen op een flauwe helling van een vallei met weids uitzicht over de omgeving. Je wordt verrast door de geluiden van de (wilde) dieren die in de omgeving wonen.

De heldere avonden en nachten zullen je de mooiste sterrenhemel laten zien, het volledige Melkwegstelsel is hier geweldig te bewonderen.

Vervoer

Om bij ons te komen kan je het beste een vliegreis boeken naar Lissabon. Vanaf daar zijn er meerdere mogelijkheden om naar ons toe te komen.

Auto huren
Via vergelijkingswebsite www.rentalcars.com huur je gemakkelijk een auto. De reis vanaf Lissabon naar Fazenda Pela Bella Vida is 2 uur en 30 minuten rijden.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Lissabon kan je ook met de trein of bus naar Salgueiro do Campo reizen, dit dorp ligt vlakbij. De bus duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten en kost gemiddeld 10 euro. Een directe trein duurt ook 2 uur en 30 minuten en is te boeken vanaf 16 euro. Om je reis te plannen kan je gebruik maken van www.omio.nl of www.busbud.com. Omio heeft ook een app, deze is te downloaden via Google Play en App Store, handig voor onderweg!

Eigen vervoer

Kom je met eigen vervoer? Voer dan 'Fazenda Pela Bella Vida' in op Google Maps of klik hier.

bottom of page